Messi Ansu
@FCBarcelona

El Barça s’acomiada de la Lliga amb una golejada per 0 a 5 al Vitòria contra l’Alabès. Els gols d‘Ansu Fati, Suárez, Semedo i dos de Messi, que gairebé segella el “pitxitxi”, han servit per agafar ànims abans del partit contra el Nàpols a la Champions contra un equip que avui ha estat molt tou en defensa. El Barça ha jugat amb molts jugadors que habitualment no tenen minuts amb el primer equip.

Primera part plàcida

El partit ha començat amb alternatives en els dos equips i Riqui Puig ha estat a punt de marcar el primer gol amb el primer equip després d’un bon xut des de la frontal que ha anat al travesser. La relaxació defensiva de l’Alabès l’ha aprofitat el Barça per tornar a gaudir d’ocasions i Arturo Vidal també ha enviat una pilota al travesser. El festival dels pals ha continuat amb Leo Messi i un xut de fora l’àrea que també ha anat a la fusta quan just s’havien jugat els primers 15 minuts del partit. En el minut 23, una pilota a l’àrea de l’argentí ha servit perquè Ansu Fati marqui  l’1 a 0. Setè gol del jove crack blaugrana a la Lliga i 21a assistència de Messi. L’argentí, avui desbocat, ha marcat el segon gol del Barça en el minut 33 després d’una passada de Riqui Puig i una finta per fer el gol 24. Just abans del descans, Luís Suárez ha fet el tercer amb un cop de cap a passada d’Ansu Fati.

Segona part perquè Messi consolidi el “pitxitxi”

La segona part ha començat amb menys revolucions i amb una lesió de Lenglet. Semedo ha sortit al camp i en el 57 ha marcat el seu primer gol a la Lliga, el segon des que vesteix la samarreta blaugrana. Un 0 a 4 que ha relaxat Setién i el tècnic ha donat minuts a De Jong, que tornava després de la lesió del juny passat. En el minut 74, una centrada de Jordi Alba ha servit perquè Messi remati per fer el seu segon gol i el 25è a la Lliga per gairebé segellar el trofeu de màxim golejador de la competició. La 7a vegada que l’argentí aconsegueix un “pitxitxi” de Lliga, una fitxa que mai ningú no ha aconseguit.