Els jugadors del Sant Andreu han rebut recriminacions per part de l’afició després d’haver estat eliminats del play-off. No obstant això, els andreuencs han explicat que entenen la postura de l’afició. D’altra banda, els homes de Mikel Azaparren consideren que no han merescut la derrota.

Decepció compartida amb l’afició

Elijah Baldeh ha afirmat respecte a les recriminacions dels aficionats que “intentem fer-ho lo millor que podem. Però, hem d’escoltar el que ens diuen i demana’ls-hi disculpes“. Pel que fa a Llamas, ha manifestat que comparteix el sentiment dels aficionats: “Estem tots molt fotuts. Hem d’abaixar el cap i seguir treballant per retornar el Sant Andreu on mereix”. A més, Jaume Villar assegura que “només podem donar les gràcies a l’afició per tot l’any que ha estat amb nosaltres”.

Amb la sensació d’haver merescut més

El capità del Sant Andreu, José Antonio Llamas, no considera que hagin estat inferiors a L’Hospialet: “Ells tampoc han fet res. A la primera part, han tingut dues transicions. A la segona part, hem estat més al seu camp, però no hem tingut oportunitat de fer gol“. Pel que fa a Jaume Villar, ha destacat que “tornem a marxar d’un play-off sense perdre i això fa mal“.