La pluja i el fred ha contagiat les jugadores de Barça i Atlètic durant els primers 45 minuts. Les blaugrana han tingut el control de la pilota, però sense profunditat. Un pla perfecte per a les madrilenyes, ja que ho han fiat tot a les curses de Ludmila a la contra. La número 8 visitant ha estat un malson per la defensa culé. La més clara de la primera meitat ha estat una rematada d’Esther que Pereira ha interceptat amb el cos quan les de Fran Sánchez ja es temien el pitjor.

A la represa, Ludmila ha seguit fent de les seves i ha forçat un córner que ha acabat amb el gol de Kenti. La més petita de la classe ha entrat tota sola i ha batut Paños. El gol ha deixat les blaugrana estabornides i Amanda ha pogut fer el segon amb una falta directa que ha topat amb el travesser. Però, quan millor estaven les visitants, Aitana, que acabava d’entrar, ha superat Lola amb un golàs de vaselina. Una diana protestada per l’Atlètic perquè Ludmila estava al terra i les blaugrana no han llençat la pilota fora. Amb les tornes canviades, Patri Guijarro ha pogut remuntar, però el xut ha sortit una mica desviat. Els últims 15 minuts han sigut un atac i gol blaugrana contra unes madrilenyes foses, però sense premi fins el temps de descompte, quan Toni Duggan ha caçat una centrada de Hamraoui per fer el 2 a 1 i ha aconseguit que el Barça depengui d’ell per guanyar la lliga.