FC BARCELONA AL-NAJMA super globe

El FC Barcelona Lassa d’handbol ha superat l’Al-Najma de Bahrain per un clar 37 a 28 en els quarts de final de la Super Globe.

El partit ha començat bé per al Barça i els homes entrenats per Xavi Pascual s’han posat al davant en el marcador amb el protagonisme a la pista. Als 10 minuts, el Barça ja guanyava amb un còmode avantatge de quatre gols. Una diferència que s’ha mantingut més o menys igual fins arribar al descans amb un marcador de 19 a 14. En la segona part, un Barça a mig gas ha estat suficient per superar els de Bahrain. Els blaugrana han ampliat l’avantatge per acabar superant el rival per 37 a 28.

En espera del rival de la semifinal

Els blaugrana jugaran la semifinal contra el guanyador del partit entre el Montpeller francès, campió actual d’Europa, i el Hammamet de Tunísia.