El Sant Andreu jugarà aquest dimecres a dos quarts de nou contra el Calahorra el partit corresponent a la tercera eliminatòria de la Copa del Rei. En cas d’aconseguir superar l’equip de La Rioja, els de Mikel Azparren s’enfrontarien amb un equip de competició europea.

El Sant Andreu intentarà de nou superar un equip de Segona B

El Calahorra és equip del grup 2 de la Segona Divisió B. Precisament els dos equip que ha hagut de superar el Sant Andreu en les eliminatòries anteriors són equips d’aquesta categoria. Primer va superar el Cornellà en la tanda de penals, i en la següent ho va fer amb el Gernika en la pròrroga. El Calahorra ocupa la setena posició del grup 2 de la Segona B amb 11 punts.

UE Sant Andreu

Com li ha anat al Calahorra en la Copa

L’equip de La Rioja va supera la primera eliminatòria de la mateixa manera que els andreuencs, a casa amb la Gimnástica Torrelavega i en la tanda de penals. La segona eliminatòria, es van creuar amb el Castelló, i també és va jugar a La Planilla, l’estadi del Calahorra. Van guanyar el Castelló per 2 a 0.

UD Calahorra
@cdcalahorra

Com i quan arribarà el Calahorra

En el partit d’aquest cap de setmana, va perdre per 2 a 1 contra l’Arenas de Getxo. El seu entrenador, Miguel Sola, va fer descansar uns quants jugadors titulars per poder afrontar el partit de dimecres més descansats. Fins i tot, segons el seu web, aquest dimarts sortiran a les nou del matí cap a Catalunya i s’entrenaran a les 19 h a Martorell. Aquest és el perfil del rival dels andreuencs.

UD Calahorra
@cdcalahorra