L’Eva no s’ho va pensar dues vegades quan va rebre l’oferiment per part de Stern Motor de crear un equip per participar novament en la Titan Desert. Tot i que, quan va travessar la línia de meta ara fa cinc anys, va prometre que mai no hi tornaria, la manca de recursos per tal de seguir avançant en la investigació de la malaltia del seu fill, la impulsen a fer-ho.

L’Eva té una discapacitat física del 49 % a causa d’una esclerosi múltiple i, per tant, requereix d’una força extraordinària per tal de finalitzar la carrera. Una història de superació que té un únic objectiu: portar la campanya “Todo por Nacho” arreu del món.

L’equip Stern Motor – Asdent, està  format per vuit membres. Tots són aficionats del ciclisme i socis d’Asdent. Entre ells hi ha un vell conegut de la bicicleta, Emili Pérez Font. L’exciclista professional, campió d’Andorra, de Catalunya, d’Espanya i olímpic, s’embarca ara en aquesta aventura solidària. Un repte en majúscules, pedalar 600 quilòmetres pel desert per donar la màxima visibilitat a la malaltia de Dent.

La carrera es durà a terme del 29 d’abril al 5 de maig, al desert del Marroc.