El Gavà ha oposat molta resistència durant els primers 45 minuts. La bona feina defensiva dels del Baix Llobregat ha dificultat la circulació de pilota del filial espanyolista. Tot i això, els de David Gallego han pogut inaugurar el marcador amb una bona combinació de tot l’equip. Només ha fallat el xut d’Àlex López. Tampoc Cristo no ha estat encertat a davant el porter visitant. L’Espanyol seguia tocant i tocant intentant trobar un forat, però quan el trobaven, tornava a fallar la rematada. L’última de la primera meitat ha estat pel Gavà. Juan José ha enviat la pilota a l’escaire amb una gran falta directa. Això ha estat un toc d’atenció que ha esperonat els blanc-i-blaus i de quina manera. Pedrosa ha fet l’1 a 0 només començar la segona meitat i Max ha estat objecte de penal un parell de minuts després. Àlex López ha agafat la responsabilitat i ha enviat la pilota la xarxa. Aquí s’ha acabat la resistència d’un Gavà que ja fa 17 jornades que no guanya. Max ha trobat el premi al seu bon partit amb un doblet. El primer a la sortida d’un córner i el segon després d’una bona jugada individual. Els de David Galledo podrien ser campions la setmana vinent.