El Sant Andreu continua en dinàmica positiva i ha encadenat la novena jornada consecutiva sense perdre. Els andreuencs s’han imposat per 3 a 1 a l’Hospitalet. Josu, que ha obert el marcador, ha estat dels jugadors més destacats. Els altres golejadors quadribarrats han estat Óscar Muñoz i Elhadji.

Josu participa en els dos primers gols del Sant Andreu

Josu ha estat en la victòria davant el Vilassar

Josu ha estat clau en la victòria del Sant Andreu davant el Vilassar

Gran victòria del Sant Andreu contra el cuer, el Vilassar de Mar, per 3 gols a 1. La primera ocasió del partit ha estat per Juanan, que ha estavellat la pilota al pal. Qui no ha fallat és Josu, que ha superat el porter Imanol. Segona jornada consecutiva marcant. Tot Seguit, Josu ha tornat a ser protagonista. Ha estavellat la pilota al travesser, però el rebot l’ha aprofitat Óscar Muñoz per fer el segon del Sant Andreu. Amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans.

El Sant Andreu fa nou jornades que no perd

El Vilassar ha disposat d’alguna ocasió de gol, però han estat els quadribarrats els qui han marcat el tercer. Elhadji ha aprofitat un embolic dins l’àrea petita per marcar amb la puntera de la bota. Abans d’acabar el partit, Nando ha fet el gol de l’honor per al Vilassar. Aquesta victòria, combinada amb la derrota de l’Hospitalet, col·loca el Sant Andreu a 1 punt del segon classificat, els riberencs, i a una distància de quatre punts de la cinquena plaça.

Elhadji celebrant la victòria camí dels vestidors

Elhadji celebrant la victòria camí del vestidor