El Barça ha aprofitat l’empenta i la moral de la magnífica victòria a l’Eurolliga a la pista de l’Olympiacos per començar dominant a la pista del Burgos. El primers minuts han estat blaugrana. Els de Svetislav Pesic han tingut el control, però no han aconseguit obrir escletxa en el marcador. Tot plegat ha canviat en el segon quart. Els castellans han sortit molt intensos en defensa. De fet, el Barça s’ha ofegat i no ha trobat la manera de superar la teranyina defensiva dels locals durant un bon grapat de minuts. A més, en atac el Burgos ha aprofitat la feblesa dels blaugrana i ha anotat 35 punts. A la mitja part, 50 a 39 favorable als castellans. A la sortida dels vestidors el Barça ha retallat diferències, però no suficients com per capgirar el marcador. La feina de Tomic i Heurtel en atac ha estat bona, però l’equip no ha pogut aturar l’anotació del Burgos, que ha arribat a l’últim quart al davant en el marcador. Semblava que els locals tenien la victòria a la butxaca, però els últims dos minuts del Barça han estat espectaculars. L’encert des de la línia de triples ha permès als blaugrana forçar la pròrroga. Empat a 89 al final dels 40 minuts. En el temps extra el Barça ha sabut gestionar millor els nervis i s’ha imposat 101 a 103. Heurtel ha estat el màxim anotador del partit amb 26 punts.