L’Europa ha encandenat una bona ratxa en les tres útimes jornades. Després de guanyar el Brea i el Numància, els escapulats es mantenen invictes després d’empatar a 0 amb el Prat, al Nou Sardenya.

Vibra el Nou Sardenya durant la primera part

Tant el Prat com l’Europa han sortit al camp ben endollats i des del primer minut el ritme de partit ha fet vibrar la graderia a Gràcia. Els escapulats han començat pressionant força l’àrea rival, però les ocasions han estat a les dues porteries. Especialment perillosa ha estat una pentinada de Jordi Cano que ha pogut aturar Craviotto, porter del Prat. No ha estat l’única pels graciencs a la primera part. Només el desencert en la culminació d’algunes jugades dels blancs i blaus ha evitat els possibles gols. Craviotto, a més, ha estat un mur sotapals pels escapulats. Al minut 27, Sergi Pastells ha abandonat el camp coix, després d’haver estat atès per molèsties a la cama. Finalment, el marcador no s’ha mogut després d’una primera part d’allò més intensa.

Segona part marcada pels errors

El desencert i petits errors en l’execució de les jugades no ha permès la victòria dels de Vilajoana a casa. Després del descans, els de Gràcia han abaixat el ritme del partit i han deixat que el Prat dominés el joc gairebé tota l’estona. Un Prat que ha anat guanyant minuts al rellotge per endur-se un punt important del Nou Sardenya.

No podem estar contents a casa sempre volem sumar els tres punts”
Carles Raventós, segon entrenador CE Europa
Estic orgullós, hem demostrat caràcter”
Pedro Dólera, entrenador AE Prat