L’entrenador del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha desmentit les informacions que asseguren que el Kun Agüero ha decidit retirar-se a causa dels problemes cardíacs que té. El tècnic ha assegurat que “no són certes” aquestes informacions.

Xavi Hernández nega que el Kun hagi decidit retirar-se

Xavi Hernández, en la roda de premsa posterior al derbi contra l’Espanyol, ha dit que “no sé res del Kun Agüero. Vaig parlar amb ell l’altre dia i està tranquil. El que ha sortit no és cert. Li vaig dir que pot venir quan vulgui. No tenim aquesta informació, estem parlant amb ell. Intentem que evolucioni i pugui seguir jugant a futbol. Està tranquil, content i li vaig dir que podia venir si s’anava trobant bé, però és un tema mèdic”.

Nasri confirma la retirada del Kun

En canvi, el jugador de futbol Samir Nasri ha confirmat les informacions sobre la retirada del Kun Agüero. Nasri, exjugador del Sevilla, del Marsella, de l’Arsenal i del Manchester City assegura que el davanter argentí té decidit retirar-se. Nasri i el Kun mantenen una amistat excel·lent després de coindicir en el City. El jugador francès va confirmar aquestes informacions en un programa televisiu d’esports de França.

“El Kun m’acaba d’enviar un missatge i, lamentablement, es confirma“, va dir en el programa ‘March of ZeDay’, de Canal+. El jugador francès va explicar que “per aquesta raó estic molt trist. Després d’haver estat el jugador que tot el món coneixia, que era un fenomen, és molt bon noi i una gran persona… Em dona molta pena perquè no és una elecció, és una retirada forçosa. Jo sé l’amor que sent per aquest esport i veure’l d’aquesta manera, em dona molta pena. Li envio molt de coratge i molt d’ànims perquè és algú que aprecio enormement”.