Després de la treballada i patida victòria en el derbi contra l’Espanyol, el Barça ha tornat a la feina aquest diumenge al matí. El calendari no s’atura i dimarts a la nit els blaugrana tenen una autèntica “final” davant el Benfica a la Lliga de Campions. Els de Xavi Hernánde es juguen el seu futur a la màxima competició europea. Una victòria davant els portuguesos asseguraria la classificació del Barça per als vuitens de final. Tot el que no sigui sumar els tres punts complicaria, i molt, la continuïtat dels blaugrana a la Champions.

En la sessió d’aquest diumenge el matí ha participat amb la resta del grup Sergiño Dest. El nord-americà arrossega molèsties a l’esquena i sembla difícil que pugui arribar al partit de dimarts. De fet, el jugador no va anar ni convocat en el derbi contra l’Espanyol. De totes maneres, el tècnic, Xavi Hernández encara té dos entrenaments més fins al partit, per tant, fins a última hora la participació de Dest estarà en dubte.

Ni Ilias, ni Abde, ni Ferran Jutglà

Xavi Hernández va demostrar en el derbi contra l’Espanyol que confiarà en els joves del planter. De totes maneres, davant el Benfica no podrà comptar ni amb Ilias, ni amb Abde, ni tampoc amb Ferran Jutglà. Ilias, tot i estar inscrit a la competició, no podrà jugar contra els portuguesos, ja que està sancionat per haver estat expulsat a la Youth League, la jornada passada contra el Dinamo de Kíev. Pel que fa a Abde i Ferran Jutglà no estan a disposició de l’entrenador de Terrassa perquè no estan inscrits a la competició.