L’Espanyol ja sap què és entrenar-se sota les ordres d’Abelardo. El nou tècnic blanc-i-blau ha aterrat al club en substitució de Pablo Machín.

Amb un objectiu clar

Aquest dilluns 30 de desembre, la plantilla ha tornat als entrenaments després de les vacances nadalenques i ho ha fet sota les ordres del nou tècnic perico. Abelardo ha dirigit la primera sessió acompanyat pel seu cos tècnic: Tomás Hervás (segon entrenador) i Iñaki Tejada (analista tècnic). Després de Gallego i Pablo Machín, l’Espanyol espera donar amb la tecla amb Abelardo. El Pitu ha estat l’aposta més segura per als directius blanc-i-blaus i tindrà el complicat objectiu de revertir la crítica situació i treure l’equip de les posicions de descens. Abelardo no ho tindrà fàcil en la seva estrena a la Lliga, ja que rebran al Barça a l’RCDE Stadium.

Presentació a l’RCDE Stadium

Després de dur a terme el primer entrenament amb la plantilla, el nou tècnic de l’Espanyol serà presentat aquest dilluns, 30 de desembre, a les 16 h a l’RCDE Stadium. Per continuar preparant el duel contra els blaugrana, l’equip es tornarà a exercir a la tarda a l’estadi blanc-i-blau a porta tancada.

Declaracions d’Abelardo després del primer entrenament