La 21a edició del Supercross & Freestyle de Barcelona s’ha celebrat aquest dissabte al Palau Sant Jordi. Una prova que com es va dir en la seva presentació ha comptat amb alguns dels millors pilots de cadascuna de les dues modalitats.

En el Supercross s’imposen els americans

La prova de supercross ha estat dominada pels americans de la triple B, Justin Bogle, Tyler Bowers i Benny Bloss. La primera final ha estat molt disputada amb algun pilot francès lluitant amb els americans. Finalment Justin Bogle s’ha endut la primera final, per davant dels francesos Cédric Soubeyras i Nicolas Aubin.

La segona semifinal del Supercross ha estat també per Justin Bogle que s’ha imposat amb molta facilitat al francès Nicolas Aubin. El tercer ha estat l’italià Angelo Pellegrini. El guanyador global del Supercross ha estat el pilot americà Justin Bogle que s’ha imposat a les dues finals. El segon ha estat Nicolas Aubin i el tercer Cédric Soubeyras.

El Freestyle ha estat una gran espectacle

Tom Pages i Luc Ackermann han estat els protagonistes del Freestyle Show de Barcelona. El francès  Tom Pages i l’alemany Luc Ackermann han fet trucs espectaculars, destacant l’actual campió del món Luc Ackerman que ha fet el “Front Flip“, el salt mortal cap endavant. Un salt que s’ha vist per primer cop a Barcelona. També destacar la participació del pilot català Edgar Torronteras que ha ofert un gran espectacle a casa seva.

Nicolas Aubin guanya el face to face

Una de les proves que també s’ha disputat ha estat el face to face. Una cursa entre dos pilots en la que el guanyador ha passat a la següent cursa fins que han quedat dos pilots. En la final s’ha imposat el francès Nicolas Aubin a l’americà, Justin Bogle.