Victòria de l'Espanyol davant el Mallorca
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha guanyat el Mallorca per 2 a 1 en la 23a jornada de lliga. Els locals han superat amb certa comoditat un Mallorca que ja fa cinc jornades que no guanya fora de casa. Amb aquests tres punts els de Diego Martínez s’allunyen una mica més de les posicions de descens.

Primera part igualada

L’Espanyol ha començat el partit patint contra un Mallorca molt ofensiu que ha estat capaç d’obrir el marcador en diverses ocasions al principi de la primera meitat. El conjunt de Diego Martínez, però, ha sabut patir i ha trobat la seva recompensa al minut 22 quan Braithwaite ha fet l’1 a 0 després de rematar una centrada d’Aleix Vidal. Tot i anar per darrere al marcador, els visitants han continuat amb el seu plantejament inicial i no han abaixat el ritme, per aconseguir d’aquesta manera empatar el partit al minut 41 amb un molt bon gol de Muriqi.

Braithwaite dona la victòria als blanc-i-blaus

Els locals han començat la segona part amb intensitat i mostrant-se més ofensius que als primers 45 minuts i al minut 50 el conjunt blanc-i-blau ha tornat a avançar-se al marcador. Braithwaite ha fet el seu segon gol aprofitant una bona assistència de Nico Melamed.

L’Espanyol tornava a encarrilar el partit i ha buscat un tercer gol que sentenciés l’enfrontament. Diego Martínez ha donat minuts a Joselu després de la seva lesió, però el davanter gallec no ha aconseguit marcar.

Els blanc-i-blaus han aguantat el resultat davant d’un Mallorca que s’ha llançat a l’atac durant el tram final del matx. Amb aquesta victòria l’Espanyol s’allunya encara més de la zona de descens.