El Club Esportiu Mediterrani s’ha acomiadat de la Champions després de perdre per 9 a 8 amb el Dunaujvaros. Malgrat la derrota i l’eliminació, l’equip de Marian Díaz marxa d’Hongria amb la satisfacció de la feina ben feta i havent plantat cara a un dels quatre millors equips d’Europa.

Un començament fulgurant del Mediterrani

El partit ha començat de la millor manera possible per a les santsenques. Un gol de Paula Crespí i un altre de Clara Espar han posat un 0 a 2 inicial en el marcador. Un resultat, però, que en acabar el primer quart era d’1 a 2, favorable al conjunt de Marian Díaz.

En el segon quart, les hongareses han aconseguit capgirar el marcador i arribar al descans amb un 5 a 4 favorable al Dunaujvaros.

El Dunaujvaros intenta marxar, però no pot

A la segona part, el Mediterrani ha pogut empatar, un altre cop, el partit. Un gol d’Axelle Crevier ha posat el 6 a 6 en el marcador quan quedaven dos segons per acabar el tercer període.

En l’últim quart, el Mediterrani ha continuat fent un gran partit. El Dunaujvaros, que en cap moment ha vist el partit guanyat, ha intentat que passessin els minuts i finalment ho ha aconseguit. Els gols de Krisztina Garda i Dorina Dobi han donat el triomf a les hongareses, i Paula Crespí ha fet el vuitè de les santsenques. L’equip de Tibor Fulöp es classifica per a la final a 4, mentre que el Mediterrani diu adeu, amb el cap ben alt, a la competició europea.