Sergio Lozano operat
@sergiolozano09

El Barça de futbol sala ja sap quan de temps estarà sense Sergio Lozano. El capità blaugrana ha estat operat de la ruptura del lligament encreuat anterior del genoll dret i el club ha comunicat que estarà entre nou i 12 mesos de baixa. És a dir, el jugador no tornarà a la competició fins a l’any 2024.

L’operació, un èxit

Sergio Lozano es va lesionar l’1 d’abril en les semifinals de la Copa de la Rei contra el Palma Futsal. Ben aviat es va poder comprovar que la lesió del jugador podria ser greu i les primeres exploracions van confirmar que el Búfalo tenia una ruptura del lligament encreuat anterior del genoll dret i que hauria de passar per quiròfan.

Aquest divendres, 14 d’abril, Lozano ha estat intervingut pel seu cirurgià de confiança, el Dr. Joan Carles Monllau, en coordinació amb els Serveis Mèdics del FC Barcelona, a l’Hospital Universitari Dexeus. En el comunicat mèdic es confirma que “ha estat un èxit, aconseguint reparar el lligament trencat”.

El jugador, que estarà ingressat tot el cap de setmana a l’hospital, haurà de fer repòs total durant un període de dues setmanes abans de començar la recuperació. El temps estimat de baixa serà d’entre nou i 12 mesos.

És la quarta lesió de genoll de Sergio Lozano

La situació no és nova per al capità del Barça de futbol sala, Sergio Lozano. És la quarta vegada que l’ham hagut d’intervenir del genoll de la cama dreta. En dues ocasions ha passat per la sala d’operacions: pels lligaments encreuats i per la lesió actual.