Barça Basquet Jabari Parker
@ACBcom

El Barça de bàsquet s’ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei després de superar el Manresa per 102 a 91. Ha estat un partit que no s’ha decidit fins a l’últim quart i que ha tingut Nico Laprovittola com a millor jugador del partit.

El Barça conté un amenaçant Manresa a la primera meitat

La igualtat en el primer quart s’explica a través de Jabari Parker. La gran producció ofensiva del Manresa els primers 10 minuts ha estat solucionada per l’aler pivot nord-americà, que ha mantingut enganxat el Barça amb 10 punts i dos triples. Dani Pérez, molt encertat des del perímetre, ha estat el millor jugador dels bagencs.

El segon quart, al qual s’ha arribat amb un marcador de 22 a 23 a favor dels de Pedro Martínez, ha estat dominat pels blaugrana. El joc interior del Barça ha superat el dels manresans des del rebot. Willy Hernángomez i Oscar da Silva, que han començat el partit des de la banqueta, s’han combinat amb 14 punts. El Barça ha marxat al descans set punts per sobre del Manresa (50-43).

El Barça tanca el partit i jugarà les semifinals de la Copa

Un molt bon inici del Manresa al tercer quart ha empatat el marcador a 54 punts. El Barça, nerviós a l’inici, ha sumat diverses pèrdues i ha fallat tirs ben defensats. Entrat el quart, el Barça, dirigit per Nico Laprovittola amb set punts i dues assistències, ha tornat a distanciar-se. Un inspirat Broncou Badio, amb set punts, ha mantingut viu el Manresa. Al final del tercer quart, 74-71.

El partit no s’ha decidit fins als minuts finals. L’equip dirigit per Roger Grimau ha tancat un partit difícil davant d’un Manresa que ha lluitat fins al final. La producció dels culers sota cistella ha sentenciat un Manresa poc precís en els tirs: 36 % d’efectivitat en tirs de dos al darrer quart. Nico Laprovittola, amb 25 punts de valoració, 18 punts i vuit assistències, ha estat escollit el millor jugador del partit.