Espanyol B-Sabadell

L’Espanyol B ha vençut el Sabadell per 4-2 i trenca una ratxa de set partits sense guanyar. Els blanc-i-blaus han remuntat un partit en què els arlequinats s’han avançat fins a dues vegades.

El Sabadell s’avança dues vegades

El partit ha començat de la pitjor manera possible per als blanc-i-blaus. Edgar Hernández ha posat per davant el Sabadell des del punt de penal als set minuts de començar. L’Espanyol B ha necessitat més de 20 minuts per començar a sentir-se còmode sobre el terreny de joc i generar les primeres ocasions de perill. En una, Kevin Soni ha aconseguit fer el gol de l’empat per als locals aprofitant un refús del porter arlequinat. Però l’alegria ha durat ben poc als homes de José Aurelio Gay, ja que Boris Garrós ha tornar a avançar el Sabadell abans del descans.

L’Espanyol capgira el marcador

L’Espanyol B ha tornat a igualar el marcador a l’inici de la segona meitat. Iago Indias ha culminat una jugada assajada en una acció a pilota aturada per fer el segon gol blanc-i-blau. Després d’uns minuts de molta igualtat al camp, però poc perill, l’Espanyol ha aconseguit un autèntic botí. Moha ha fet el tercer gol dels locals al minut 84. Els blanc-i-blaus han arrodonit la festa al temps afegit gràcies a un gol de Jutglà. Aquest triomf permet als blanc-i-blaus sumar una victòria després de set partits sense fer-ho.