L’Europa ha guanyat per 0 a 2 al camp del Santfeliuenc en el partit corresponent a la 27a jornada de Lliga de la Tercera Divisió.

L’Europa topa amb el Santfeliuenc

El matx ha començat amb l’Europa intentant sortir amb joc de combinació, però l’equip del Baix Llobregat ha volgut també tenir la pilota. Els primers minuts han estat sense cap clar dominador, amb una arribada per a cada conjunt però amb xuts o remats que no han anat entre els tres pals. La primera ocasió clara dels escapulats ha arribat al minut 20, un xut de David Jiménez que ha rebutjat el porter Jaime. Cinc minuts més tard de nou l’Europa ha pogut fer el primer. Jaime ha enviat a córner el llançament de falta de Jordi Cano. Al tercer cop no ha fallat. Passada en profunditat de Sergi Pastells per a Èric López, que d’entrada i amb un xut creuat ha superat Jaime. 0 a 1 per a l’equip de David Vilajoana.

Els de Vilajoana ho tanquen al segon temps

La segona part s’ha iniciat de la millor manera possible per a l’Europa. En un llançament de córner que ha fet efectiu Jordi Cano ha arribat el gol en un remat de cap del seu germà, Àlex Cano, el segon dels graciencs en el dia del seu aniversari. El Santfe ha intensificat el seu joc i ha creat més perill a la porteria de l’Europa. Els graciencs han gaudit d’alguna ocasió més: una de Joel Jorquera que no ha finalitzat bé i una altra de Jordi Cano en el temps afegit. L’Europa en aquest cas ha sabut aguantar el resultat i endur-se els tres punts de Santfeliu.