Normalitat absoluta en una de les setmanes més estranyes a can Barça. Eder Sarabia ha centrat totes les mirades en l’entrenament d’aquest divendres, 6 de març. El segon de Quique Setién ha estat protagonista al llarg de la setmana després d’unes imatges a la banqueta del Santiago Bernabéu en què comentava el joc i els moviments d’alguns futbolistes blaugrana. Unes imatges que han generat polèmica pel seu to i que han provocat que el mateix Setién demani disculpes pel comportament del seu màxim ajudant. 

En la sessió d’aquest divendres, la primera oberta als mitjans, Eder Sarabia ha sortit al camp Tito Vilanova conversant de manera distesa amb Gerard Piqué. De fet, ha estat una imatge constant. El segon entrenador blaugrana ha dialogat, com de costum, amb diversos jugadors de la plantilla, entre ells Messi o De Jong. Les imatges d’aquest divendres, per tant, denoten absoluta normalitat entre l’equip i Eder Sarabia. 

L’únic fet que ha trencat el guió del dia ha estat el retard en l’inici de l’entrenament. Jugadors i tècnics han iniciat la sessió amb 40 minuts de retard de l’hora prevista.