L’Espanyol està vivint uns moments complicats a la Lliga. Els blanc-i-blaus, després de 13 jornades, és penúltim a la classificació i té la salvació a cinc punts. Davant d’aquesta situació, el club ha decidit fer un vídeo emocional per encoratjar la primera plantilla i també l’afició.

L’Espanyol busca la complicitat d’exjugadors

En aquest vídeo hi participen diversos exfutbolistes de l’entitat que expliquen les seves sensacions com a jugadors, els seus desafiaments i les seves vivències. Entre els exjugadors que surten al muntatge hi ha Joan Capdevila, Luis García, Moisés Hurtado, Raúl Tamudo, Àngel Morales, Javi Chica, Diego Orejuela, Iñaki Pérez de Arrilucea, David Garcia, Jordi Lardín, Rafa Marañón, Thomas N’Kono, Àlex Garcia, Raúl Longhi, Toni Velamazán i Eloy Pérez. Tots ells exfutbolistes de gran estima entre els seguidors blanc-i-blaus.

El club també convida els aficionats que es gravin un vídeo donant ànims als jugadors dient “Força Mágico Espanyol” i el pugin als seus propis perfils de xarxes socials utilitzant l’etiqueta #ForçaMágico, amb l’objectiu de transmetre tot l’ànim possible a la plantilla de Pablo Machín.