Sergi Darder, migcampista del RCD Espanyol, ha destacat a la roda de premsa d’aquest dimecres que “diumenge hem de guanyar sí o sí” però alhora ha explicat que “queda moltíssima Lliga, si es guanya continuarem allà baix i no haurem fet res, i si es perd continuarem treballant al màxim per sortir d’allà baix al més aviat possible”.

Sergi Darder: “Les sensacions, millors que els resultats”

Darder ha comentat que al principi de temporada “les sensacions no eren del tot bones” però “ara que han millorat no s’han traduït en gols i bons resultats”. Tal com va remarcar Matías Vargas aquest dimarts, la plantilla és conscient dels mals resultats a casa.El jugador espanyolista ha fet referència també a la paraula “perdre”, i ha dit que no la volen ni sentir, ja que “creiem moltíssim en el que estem fent”.

Sergi Darder

És molt important estar junts

El jugador perico ha donat molta importància al fet d’estar junts o units per sortir al més aviat possible de la part baixa de la classificació. Ha reconegut que “el que hem fet fins ara no dona per guanyar” i ha afegit que “com més gent vagi a l’estadi, com més units estem, com més força ens donin, més fàcil serà”.