Europa
@CEEuropa

L’Europa rebrà aquest diumenge, a les 12 h, la visita del Peralada al Nou Sardenya. Els escapulats intentaran seguir amb la bona ratxa de resultats de les últimes jornades. El partit es podrà seguir en directe a través d’aquesta mateixa pàgina web.

L’Europa vol mantenir la dinàmica positiva al Nou Sardenya

Els escapulats, després de 13 jornades, ocupen la sisena posició a la classificació a només un punt de la promoció d’ascens. Els de David Vilajoana encadenen set jornades sense perdre, cinc de les quals han acabat amb victòria. Amb aquests números és molt comprensible pensar que els graciencs arriben al partit contra els gironins amb la moral alta i en un bon moment de joc. A més, els resultats de l’equip al Nou Sardenya són molt destacables. Han guanyat els últims quatre partits que han jugat davant la seva afició i amb un balanç fantàstic. Han marcat 16 gols i només n’han encaixat dos. L’empat en l’última jornada al camp de l’Igualada, que va arribar en temps de descompte, no ha de ser, en principi, un cop psicològic que hagi d’afectar els europeistes.

El Peralada encadena dues victòries

El Peralada arriba al Nou Sardenya amb la moral que donen les dues últimes victòries que ha aconseguit. A més, en l’últim desplaçament els gironins es van imposar al Narcís Sala al Sant Andreu. Són desens a la classificació, a tres punts de l’Europa. Després d’un inici de Lliga bastant pobre ara sembla que han trobat la fórmula i s’han recuperat.

CE Europa 1-1 Peralada (02/10/2005)

CE Europa 1-0 Peralada (22/04/2007)