Selecció catalana amateur Badadlona
@FCF_CAT

La selecció catalana amateur ha sumat un empat contra el Badalona, del grup 3 de la Segona Divisió B, i es manté invicta en la preparació de cara a la Copa de les Regions, que es disputarà del 5 al 8 de febrer a Extremadura. El partit, molt igualat, ha tingut alternances en el marcador. De ben segur que el seleccionador català, Toni Almendros, ha pres bona nota de l’enfrontament contra els badalonins. A la selecció catalana amateur hi han pres part sis jugadors d’equips barcelonins: quatre del Sant Andreu (Ton Alcover, Joan Noguera, Josu Rodríguez i Sergi Serrano), un de l’Horta (Sergio Bermúdez) i un de l’Europa (Jordi Cano).

Selecció catalana amateur Badalona
@FCF_CAT

Primera part escapulada

La primer meitat ha estat de domini inicial del conjunt que dirigeix Manolo González, que ha aconseguit avançar-se mitjançant una rematada de cap de Máyor en el minut 26 de partit. A partir d’aquí, la selecció catalana amateur ha buscat amb insistència el gol de l’empat. No l’ha aconseguit, per poc, Noguera, que ha enviat una rematada al pal. La primera meitat ha acabat amb l’avantatge mínima d’1 a 0 per al Badalona.

Reacció de la selecció catalana amateur

A la represa, els jugadors de Toni Almendros, amb gairebé un equip nou, ha tingut més protagonisme i ha imposat el seu futbol. En només set minuts ha estat capaç de capgirar el marcador. El jugador hortenc Sergi Bermúdez ha fet l’empat a un en el minut 60 i Jan Antoni González, de l’Atlètic Sant Just, ha aconseguit l’1 a 2 al 67. El Badalona, però, ha reaccionat poc després amb el gol de Cris Montes en el minut 77, que significava el 2 a 2 definitiu. Amb aquest empat, la selecció catalana amateur suma una victòria contra el Manresa (0-2) i un empat a un davant del Cornellà.