L'Europa ha perdut cinc punts en temps afegit

L’Europa està fent una bona temporada. Els escapulats, després d’un inici de Lliga amb dubtes i irregular, ara encadenen set jornades sense perdre i ocupen la sisena posició a la classificació, a només un punt de la promoció d’ascens. Aquests números encara podrien ser molt millors si en tres partits els graciencs no haguessin encaixat gols en temps afegit. Ara mateix els de David Vilajoana sumarien cinc punts més, per tant, serien segons del grup cinquè de la Tercera Divisió amb 28 punts, un menys que l’Hospitalet, que ara encapçala la classificació.

L’Europa deixa escapar un punt a Vilafranca

El primer cop psicològic d’encaixar un gol en temps afegit va arribar en la primera jornada. L’Europa visitava el camp del Vilafranca i, després de fer un partit seriós en defensa, va veure com en el minut 91 Oribe marcava el gol de la victòria dels vilafranquins. Els escapulats, per tant, van tornar cap a Barcelona amb el sarró vuit, quan gairebé tenien un punt a la butxaca.

Barrera evita la victòria escapulada al Feliu i Codina

El segon gol en temps afegit va trigar a arribar. Va ser a la jornada 9 al Feliu i Codina. Jordi Cano havia avançat els escapulats amb un magnífic xut des de fora l’àrea. Els graciencs es defensaven amb ordre i tenien la victòria a l’abast, però no van poder evitar el gol de l’empat de Narcís Barrera a la sortida d’un córner. Va ser en el minut 92. L’Europa va veure com s’escapaven dos punts en l’últim sospir.

L’Igualada empata en el minut 93

El tercer gol en temps afegit ha estat al camp de l’Igualada. Ha arribat a la jornada 13. Jordi Martínez va marcar el 0 a 1 a la primera part. Els escapulats, tot i perdre el control del matx a la represa, tenien gairebé la victòria a la butxaca, però un altre cop els minuts de descompte de partit van ser fatídics. Martí Just en el 93 va marcar el gol de l’empat de l’Igualada, cosa que va fer que l’Europa només sumés un punt, quan gairebé en tenia tres.

El tècnic vol posar-hi remei

El tècnic de l’Europa, David Vilajoana, és conscient que s’han de millorar coses per evitar que s’escapin aquests punts en els últims minuts. Argumenta que els jugadors han d’aturar el partit i que en els últims minuts es jugui el menys possible.