Curva Penya Juvenil RCDE Stadium derbi
@rcdespanyol

La Lliga ha denunciat l’Espanyol per càntics violents d’una part del seguidors que van anar a l’RCDE Stadium en el derbi contra el Barça del 13 de febrer. La Comissió Antiviolència ha condemnat i denunciat el club pel comportament d’una part de l’afició.

Càntics violents o de contingut intolerant

La Lliga ha denunciat els càntics que originats als sectors 109, 110, 111 i 112, que són els que corresponen a La Curva i a la Penya Juvenil durant diferents moments del partit. Concretament, els càntics més repetits van ser els de “puta Barça, puta Barça, eh, eh” i també el de “Piqué, cabrón, Shakira tiene rabo, tu hijo es de Wakaso, y tú eres maricón”.

L’Espanyol espera la sanció

La Comissió Antiviolència denuncia aquells càntics que es produeixen a les trobades de futbol que incitin a la violència o tinguin un contingut insultant o intolerant. Aquests càntics apareixen recollits com a comportaments prohibits i, per tant, sancionables, tant al Codi de Disciplina Esportiva de la RFEF com a la Legislació contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l’esport. L’Espanyol haurà d’esperar per saber quina és la sanció que rebrà.