Punt amb molt de valor el que ha aconseguit el primer equip femení de l’Espanyol a la Dani Jarque davant un gran rival com és la Reial Societat.

Desconnexió inicial

El conjunt dirigit per Salvador Jaspe ha sortit a esperar què passaria i les basques ho han aprofitat ben d’hora, al minut 7, per fer el 0-1 amb un cop de cap de Kiana Palacios.

L’equip visitant ha disposat d’alguna arribada més als primers compassos però a mesura que els minuts passaven, l’enfrontament s’ha anat igualant. L’equip perico ha fet una passada endavant abans del descans però no ha sabut precisar en zona de tres quarts.

De menys a més

Després del descans, les jugadores blanc-i-blaves han tornat a mostrar la mateixa imatge del final de la primera meitat. Amb l’entrada d’Elena Julve l’equip ha guanyat molta profunditat i rapidesa en les seves transicions defensa-atac i mostra d’això ha estat l’arribada de l’1 a 1. Elisa del Estal, des de fora de l’àrea, ha posat la pilota a l’escaire al minut 67 per obrir un partit totalment nou.

Amb aquesta injecció de moral el conjunt local s’ha estirat i ha buscat amb més insistència la porteria Txuri-urdin. De fet, pràcticament a l’últim minut de l’enfrontament, una rematada de cap ha acabat picant el travesser abans de botar sobre la mateixa línia de gol. La Reial ho ha intentat amb jugades ben trenades però se l’ha vist molt menys intensa i competitiva que a la primera mitja hora de partit.

Una final a Madrid

La setmana vinent, l’Espanyol visitarà un rival directe com és el Rayo Vallecano en un enfrontament que podria assegurar definitivament la permanència perica ja que, recordem, a falta de quatre jornades, les de Salvador Jaspe es mantenen amb vuit punts de marge sobre la zona de descens.