L’Horta ha empatat a un davant el líder, l’Hospitalet. Els hortencs continuen quarts a la classificació, però han perdut una bona ocasió per fer un pas molt important de cara a assegurar-se la promoció.

Vives fa avançar l’Horta

L’Horta ha estat molt superior a la primera meitat. El monopoli de la pilota s’ha traduït en una ocasió claríssima de Marc Río que ha fallat incomprensiblement un gol cantat. Els de Nacho Castro han seguint intentant-ho i Vives ha aprofitat una errada en la sortida dels riberencs per fer l’1 a 0.

Rodri, de penal, signa l’empat

A la segona part, ha estat l’Hospitalet qui ha sortit dominant i gràcies a un penal transformat per Rodri ha aconseguit l’empat. L’Horta ha intentat reaccionar, però ha jugat l’últim quart d’hora amb 10 jugadors per l’expulsió de Nahuel. Un últim xut de Guillem hauria pogut donar els tres punts a l’Horta.