El Club Esportiu Júpiter ha caigut contra l’Andorra per 4 a 2 en partit de la vint-i-setena jornada del grup 2 de Primera Catalana. Els gris-i-grana ha encaixat un 4 a 0 que han pogut maquillar el resultat amb dos gols a la segona part.

A la primera part, tot sentenciat

El Júpiter ha vist, ben aviat, com l’Andorra ha anat a totes. Un gol inicial d’Ernest Forgas al minut 3 i un altre al 25 han posat el partit coll amunt pels de Miguel López. I més que s’ha complicat quan Rubén Bover ha fet el 3 a 0.

A la segona part, reacció jupiterista tardana

Després del descans, el partit ha començat amb el mateix guió. Gol de l’Andorra, als tres minuts de la represa. El 4 a 0 era una llosa per als jupiteristes. Malgrat el resultat advers, els de la Verneda han reaccionat. Els gols de Roger Peris i Jalal Kasmi han permès maquillar el resultat, però no han estat suficients perquè el Júpiter tornés d’Andorra amb alguna cosa més que la derrota.

El Júpiter ha encadenat la segona derrota en tres jornades després de perdre amb el Muntanyesa fa dues setmanes. L’equip de la Verneda és quart per la cua i té les places de salvació a dos punts.