L’Espanyol B ha empatat a un contra l’UD Alzira en la jornada 3 de la Segona RFEF, que s’ha disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

L’Espanyol B arribava al partit a la recerca de la seva tercera victòria consecutiva en la lliga (1-2 contra el Deportivo Aragón i 1-0 contra l’Olot) per intentar mantenir aquesta ratxa positiva. L’Alzira, per la seva banda, necessitava trencar amb l’inici negatiu, ja que no havia sumat punts en cap dels dos partits anteriors.

Inici favorable

L’Espanyol ha estat controlant els primers minuts de partit, pressionant amunt per provocar l’error en la sortida de pilota de l’Alzira i enviant passades llargues a dalt per arribar ràpidament a porteria. Tot i així, la primera arribada clara ha estat la que ha originat el gol: Dacosta ha rebut dins de l’àrea i amb un gir s’ha col·locat la pilota pel xut creuat que ha fet pujar l’1 a 0 per a l’Espanyol.

El gol, però, en comptes de fer que l’Alzira es tanqués, els ha fet augmentar la intensitat del joc. Després de dues arribades a la porteria dels pericos, al minut 25 Kaiser ha fet el gol de l’empat per l’Alzira, amb un remat de cap d’un llançament de córner col·locat al punt de penal.

L’Espanyol ha seguit buscant el gol. Kenneth ha intentat marcar en diverses ocasions, i fins i tot ha enviat la pilota contra la fusta amb un remat després d’una arribada al segon pal, al minut 32. Aquesta, però, ha estat l’última ocasió de perill clar abans del descans.

Renyit fins al temps afegit

La segona part ha començat amb arribades a les dues porteries. Tot i que l’Espanyol guanyava en possessió, l’Alzira no li ha posat les coses fàcils, i els pericos no han arribat a estar còmodes al terreny de joc. Un joc que s’ha anat interrompent a mesura que s’esgotaven els minuts per la precipitació dels dos equips, amb faltes que han suposat un total de quatre targetes grogues, una a Abde per al conjunt perico i tres per a l’Alzira.

Roger Martínez ha tingut l’opció de l’empat als minuts d’afegit en intentar rematar una centrada des de l’àrea petita. La pressió del defensor no l’ha deixat rematar bé, però, i ha acabat caient a terra desequilibrat. Finalment, l’Espanyol B no ha aconseguit tornar a avançar-se en el marcador, que ha acabat amb un 1-1. Amb aquest empat, els pericos acaben amb la ratxa de victòries, però sumen un punt més en la classificació.