El Sant Andreu és el tercer classificat per disputar les semifinals de dissabte del Torneig d’Històrics. Ho ha fet en l’últim minut contra el Manlleu, després d’imposar-se per 2 gols a 0 als osonencs.

Havien de marcar més d’un gol en el darrer partit de la jornada si volien passar a semifinals, després de perdre 1-2 amb el Vilafranca. Qual faltaven només 10 minuts el Sant Andreu estava empatat a 0 i el resultat afavoria el Manlleu. Al minut 37 ha arribat el primer gol, però l’1 a 0 classificava el Vilafranca. Ja en el temps afegit els homes de Mikel Azparren han aconseguit classificar-se per a la semifinal, que es jugarà dissabte. Demà serà el torn de l’últim grup (CE l’Hospitalet, CF Martinenc i CF Muntanyesa)