El FC Martinenc és el quart semifinalista del Torneig d’Històrics d’enguany. Els diables vermells han estat millors que el Muntanyesa i l’Hospitalet i segueixen endavant en el seu torneig.

El primer partit de la tarda ha estat un derbi entre els diables i la Monta. L’afició groc-i-negra no ha faltat a la cita amb el seu equip, però no ha pogut gaudir d’una victòria. El que sí que han pogut veure tots els seguidors que s’han aplegat al Guinardó ha estat el golàs de falta directa de Marçal Lladó, que ha decidit el matx. El nou fitxatge del Martinenc ha fet l’únic gol amb una gran fuetada.

Golàs de falta de Marçal Lladó

El matx següent ha estat un Hospitalet-Monta, que ha acabat sense gols. Els de Toni Pérez, de Primera Catalana, han deixat un bona imatge davant d’un dels equips més potents de Tercera i aspirant a pujar a Segona B. Els riberencs han tingut les millors ocasions però s’han topat amb Ayoud. El jove porter marroquí dels groc-i-negres ha estat molt encertat amb algunes aturades de luxe.

Així doncs, el grup s’ha decidit en l’últim partit. Rovira ha vist com li han anul·lat un gol per fora de joc. Lluny d’enfonsar-se, els amfitrions han tornat a foradar la porteria contrària només dos minuts després. Una gran passada filtrada de Jandro l’ha aprofitada Roland Garros per batre Aliaga. L’Hospitalet ha vist les orelles al llop i ha pogut empatar amb ocasions de Cheikh i Canario. La truita s’ha tornat a girar i el Martinenc ha pogut eixamplar diferències amb un xut des de gairebé el mig del camp de Joel. Els riberencs han posat emoció amb l’1 a 1 de Ton Ripoll quan faltaven cinc minuts, però l’empat final ha classificat els diables.

Roland Garros celebra el seu gol

Sants-Badalona i Sant Andreu – Martinenc, les semifinals de dissabte

El quadre de semifinals de dissabte tindrà tres equips barcelonins. A les 17 h, el Sants se les haurà amb el Badalona, únic equip de Segona B classificat i principal candidat a guanyar el Torneig d’Històrics. Quan acabi el partit serà el torn del Sant Andreu – Martinenc. Un derbi barceloní amb dos equips atrevits que han fet una molt bona primera fase. Sigui com sigui, diumenge hi haurà, com a mínim, un semifinalista de la ciutat.