El jugador de l’Espanyol Esteban Granero ha atès els mitjans aquest dijous amb els ulls posats a l’enfrontament d’aquest cap de setmana contra el Getafe. El jugador blanc-i-blau ha descartat la pressió negativa però ha assegurat que tenen molta responsabilitat i fins i tot “un deute amb l’afició, que vol veure una victòria de l’equip a casa”. El club, entestat a revertir la situació del primer equip, ha publicat un vídeo farcit d’emoció amb diversos exjugadors que expliquen les seves vivències.

L’afició blanc-i-blava, al peu del canó

Per Esteban Granero l’afició és clau. El jugador ha assegurat que “mai els han deixat de banda, han respost de manera excepcional en cada partit”, i ha explicat que fins i tot la temporada passada, quan l’equip vivia una situació complicada farcida de mals resultats i desencisos, “va seguir donant suport als jugadors en tot moment”.

L’equip és en el bon camí

Ara bé, si els resultats no acompanyen, el jugador considera que l’equip no és en el mal camí. Per Granero “les sensacions són millors que els resultats”, fet que no els ajuda pel que fa a la classificació però que sí que els ajuda “en l’àmbit intern”. El jugador ha romput una llança a favor de l’equip, que considera que “és en la línia correcta i cal donar-li continuïtat perquè els resultats arribaran”.