Després d’un cop dur a la Copa Catalunya, l’Espanyol s’ha retrobat amb les bones sensacions contra el Seagull. A una setmana de començar la Lliga, les de Salvador Jaspe han golejat per 7-0 al conjunt badaloní, que estrenava entrenadora, Ana Junyent, abans d’estrenar la nova categoria: Reto Iberdrola.

Maneta al descans

Per les blanc-i-blaves el partit s’ha posat ràpidament de cara; ha estat al minut 3 quan un rebuig desafortunat per part de la portera del Seagull ha topat contra l’esquena de la perica Paula. Ella mateixa s’ha encarregat d’aprofitar-ho i posar el 1 a 0 al marcador. Deu minuts més tard, una gran vaselina des de mig del camp de Yiyi ha significat el 2 a 0.

Les visitants han demostrat bones maneres i han tractat de jugar i el·laborar el joc des del darrera, però no ha generat gaire perill i només ha aconseguit inquietar la porteria defensada per Mariajo en un parell de tímides arribades.

Al minut 26, gran jugada individual de Yiyi, que després de rebre una magnífica assistència a l’espai de Paula, ha driblat a la portera i ha fet el segon en el seu compte particular. A la mitja hora de matx, falta lateral i remat inapel·lable de cap de Letti al fons de la xarxa (4-0). Pocs minuts després, novament Paula ha tornat a treure profit de l’errada de la portera i ha establert el 5 a o, resultat amb el qual s’ha tancat la primera part.

Un parell de gols més a la represa

No ha canviat gaire la dinàmica a la segona part. L’Espanyol ha dominat i ha materialitzat en gol les ocasions. El Seagull, en canvi, ha generat menys joc i no ha sabut transformar les poques oportunitats de que ha disposat. La represa ha servit per moure la banqueta, fer canvis i donar minuts a les jugadores.

Al minut 63, sis canvis de cop per banda perica, un d’ells, el d’Ayaka ha suposat el sisè i el setè. Primer, d’un bon xut ras i creuat i poc després, al 80, ha arribat el setè i definitiu quan novament la japonesa ha rematat a plaer després d’una bona assistència per banda esquerra de Paloma.

El darrer enfrontament abans de l’inici de Lliga serà el proper dissabte 31 d’agost contra el CD Fontsanta Fatjó.