Joselu Mato, golejador

L’Espanyol ha empatat a 2 amb el Cadis a domicili, al Nuevo Mirandilla. El conjunt andalús, penúltim a la Lliga i dirigit per l’exjugador perico Sergio González, ha posat en dificultats el conjunt blanc-i-blau a la primera part, que ha patit per tirar endavant el partit. L’Espanyol ha mostrat una altra vessant a la segona meitat, amb un encertat Joselu Mato i un estel·lar Javi Puado, molt actiu davant la porteria de Conan. Tot i això el Cadis ha aconseguit esgarrapar un punt amb el gol de Lucas Pérez.

Un Espanyol poc resolutiu s’ha topat amb un Cadis molt ben plantat

L’Espanyol ha saltat al terreny de joc amb dubtes i amb una novetat important a la porteria: Benjamin Lecomte en substitució d’Álvaro Fernández. El conjunt de Diego Martínez s’ha trobat molt incòmode durant la primera meitat, li ha costat generar perill i, sobretot, tenir la possessió i portar la iniciativa del joc.

El Cadis tampoc no ha tingut ocasions clares, però sí que ha protagonitzat un parell d’arribades durant la primera mitja hora de partit: un cop de cap de Rubén Sobrino que ha marxat per damunt del travesser i una rematada de Luis Hernández que ha marxat fora, amb prèvia assistència de cap d’Álvaro Negredo.

Al minut 41, l’Espanyol ha despertat de cop amb un gol inesperat del Cadis. D’un fora de banda molt ben servit, la pilota ha recaigut en un parell de jugadors blanc-i-blaus, que no han sabut allunyar el perill. Benjamin Lecomte també ha fet una sortida en fals, que ha aprofitat Víctor Chust per marcar el primer del Cadis. La nota negativa ha estat la lesió de Nico Melamed, que en el 41 ha hagut de marxar i Javi Puado l’ha substituït.

L’Espanyol surt en tromba per capgirar el partit però el Cadis empata

La reacció de l’Espanyol no s’ha fet esperar. Només iniciar-se la segona meitat, els blanc-i-blaus han sortit com una fletxa per igualar el partit. Al minut 51, una centrada de Brian Oliván per l’esquerra l’ha culminada Joselu Mato, que ha marcat l’1 a 1 i ha sumat el seu cinquè gol en el seu compte particular. Però la cosa no ha acabat aquí, Edu Expósito ha filtrat una passada sublim per a Joselu Mato, que, amb un xut espectacular, ha tornat a batre la porteria de Conan en el 67. Sisè gol de Joselu, que es converteix amb màxim golejador espanyol de la Lliga junt amb Borja Iglesias del Betis.

Sergi Darder també s’ha hagut de retirar per problemes musculars, en el seu lloc ha entrat Keidi Bare. Quan millor estava jugant l’Espanyol, ha arribat l’empat del Cadis: Pacha Espino guanya l’esquena a Calero i la deixa per a Lucas Pérez, que ha entrat com un obús per anotar el segon gol local. Lucas Pérez, del Cadis, hauria pogut sentenciar amb un servei de falta, però el xut ha anat al travesser.