Derrota del Barça Atlètic davant l'Atlètic Balears

Mala peça al teler té el Barça Atlètic que, altra vegada ha encadenat la segona derrota seguida de la temporada. Ha estat contra l’Atlètic Balears, un conjunt que ha plantat cara i ha capgirat el marcador a les acaballes del partit.

Mala sort del Barça Atlètic a la primera part

L’Atlètic Balears s’ha avançat en el marcador amb un gol en pròpia porta de Carbonell. Ha estat al minut 27 de la primera part i els blaugrana començaven a nedar contra corrent.

A la segona part, però, els blaugrana han reaccionat. Al minut 65, Txus Alba ha fet l’empat a 1 i, poc després, la remuntada l’ha signada Víctor Barberà amb l’1 a 2. Semblava que els tres punts viatjarien a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, però no ha estat així.

La segona remuntada, en quatre minuts

El conjunt balear ha tirat d’èpica en el tram final del partir per decantar de nou la balança. I ho ha fet quatre minuts després: en el 76, Dioni ha fet el 2 a 2 i, en ple desconcert blaugrana, Miguelete ha fet el definitiu 3 a 2 en el minut 80.

Aquesta derrota talla en sec la progressió dels de Rafa Márquez, que queden ancorats a la cinquena plaça —en zona de play-off d’ascens— amb 11 punts, a només un del novè, que és el Cornellà.