Mallorca Espanyol B

L‘Espanyol B ha guanyat a domicili el Mallorca B per 0 gols a 2. Els autors dels dos gols han estat dos jugadors en edat juvenil, Roger Martínez i Luka Warrick. Aquesta victòria, combinada amb l’empat del Terol, fa que el filial blanc-i-blau es col·loqui a només un punt de la primera posició.

Els periquitos sentencien a la primera part

La primera ocasió del partit ha estat per als balears. Giaquinto fa lluir el porter Iker Venteo, que ha jugat el primer partit de titular i debuta en aquesta categoria ja que Ángel Fortuño està de baixa per febre. El primer xut de l’Espanyol B entre els tres pals ha estat gol. Roger Martínez ha marcat des de la frontal de l’àrea.

Juan Camilo Becerra ha estat molt a punt de marcar en dos ocasions. La primera, remata massa fluix, i la segona ha fet lluir el porter Jaime Duran després d’una gran rematada de cap.

Un minut abans del descans, gran jugada per la banda dreta d‘Abde, que remata el canadenc Luka Warrick al fons de la xarxa. Era el 0 a 2.

A la represa, el Mallorca ha sortit ha amb força per retallar diferències, però s’ha trobat amb un gran Iker Venteo. Abde i Becerra a la contra han estat a punt de marcar el tercer.

Segona victòria consecutiva

L‘Espanyol B ha sumat la segona victòria consecutiva i la quarta en sis partits disputats. Els de Luis Blanco se situen a només un punt del capdavant de la classificació.

El cap de setmana vinent els blanc-i-blaus jugaran a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra el Badalona Futur. Els periquitos encara no coneixen la derrota a casa, dues victòries —contra l’Olot i l’Eivissa Illes Pitiüses— i un empat contra l’Alzira.