L’Europa segueix com una piconadora. Els escapulats han tornat a sumar una victòria al camp del Tona. El graciencs s’han imposat per 2 a 4 i, per tant, es mantenen com a líders del grup cinquè de la Tercera Federació. De fet, han sumat els 15 punts que hi ha hagut en joc. Al camp del Tona han començat perdent, però han reaccionat i s’han acabat enduent els tres punts.

El Tona s’avança en el marcador

El partit no ha començat gaire bé per als interessos de l’Europa, ja que els osonencs s’han avançat en el marcador. En el minut 12 Nil Salarich ha marcat l’1 a 0. Els graciencs han encaixat el cop i han anat reaccionant, i a la mitja hora de joc ha arribat l’empat. Ha estat Adrià Gené qui ha fet l’1 a 1, resultat amb què s’ha arribat al descans.

L’Europa capgira el marcador i s’acaba imposant

A la represa, pluja de gols: fins a quatre se n’han marcat. Només sortir dels vestidors Guillem Castell ha fet l’1 a 2 i, per tant, ha capgirat el marcador. Amb confiança i moral l’Europa ha seguit pressionant i així ha arribat el tercer. Ha estat el capità Àlex Cano qui ha signat l’1 a 3. El partit semblava encarrilat, però el Tona no ha renunciat a res i Alejandro Gaitan ha volgut posar emoció als últims minuts amb el 2 a 4. Els escapulats, però, aquesta temporada són un equip molt fiable i al minut 87 Kilian Villaverde ha marcat el 2 a 4 definitiu.