pobla mafumet monta 1a2

El Muntanyesa ha remuntat el gol inicial de la Pobla de Mafumet hi ha acabat guanyant per 1 gol a 2. El debutant, Eric Jiménez, amb un golàs de falta, i Roland Garros han donat els tres punts als de Nou Barris i, amb aquesta victòria, es col·loquen en posicions de play-off d’ascens. A més Eric Mourin ha aturat un penal a la segona part.

Eric Jiménez, debut amb el Muntanyesa i gol

Els primers set minuts de partit han estat una bogeria. Als dos minuts, errada defensiva del Muntanyesa, que aprofita Víctor Valverde per marcar l’1 a 0. Els de Nou Barris no han tardat a reaccionar i cinc minuts després, golàs de falta del debutant, Eric Jiménez. Millor debut impossible per a l’exjugador del Tarazona i de l’Europa, entre d’altres. La Pobla ho ha intentat mitjançant Nil Garrido però sense inquietar la porteria de Mourin.

Eric Mourin i Roland Garros, clau

La segona part ha començat de la pitjor manera possible: penal i expulsió del defensa, Joel Cañaveras, per evitar un gol amb la mà. Eric Mourin ha aturat el penal llençat per Torrents. Sense cap mena de dubte és un dels millors porters de la categoria. Tot i jugar amb un jugador menys el Muntanyesa ha remuntat el partit. El búfal de Nou Barris, Roland Garros, ha marcat el seu primer gol de la temporada i ha donat als tres punts a l’equip de Raúl Paje. Roland feia un minut que havia entrat al terreny de joc. El debutant Eric Jiménez ha fet l’assistència del gol.

A les acaballes del partit Dimas Delgado ha estat a punt de marcar el tercer amb un remat a centrada de Roland Garros que ha tret el porter “in extremis”.