El CF Damm i la FF Badalona s’han enfrontat en la tercera jornada de la Divisió d’Honor cadet. Els cervesers s’han imposat als escapulats en un inici de partit trepidant.

La Damm encarrila el partit ben aviat

Millor no podia ser l’inici de partit per al conjunt local. Als vuit segons d’iniciar-se, José Luis Ríos ha fet l’1 a 0 després de recuperar al mig del camp una pilota i superar el porter del Badalona amb un toc suau per sobre del porter. I poc temps han tingut els jugadors del Badalona per reaccionar. Només havia passat un minut del primer gol que ha arribat el segon. Àlex González ha fet el 2 a 0 quan encara no s’havien disputat dos minuts de partit.

Els cervesers sentencien a la segona part

A la segona part, la Fundació Futbol Badalona ha intentat retallar distàncies, però els escapulats no han pogut fer. El definitiu 3 a 0 ha arribat al minut 76 amb el gol d’Adrià Rovira amb un xut ras que. després de tocar al pal. ha entrat dins de la porteria visitant.

Damm i Badalona, dos equips amb situacions similars

La Damm arribava al partit contra els escapulats havent sumat només un punt en les dues primeres jornades. L’equip d’Ignacio Falces va perdre contundentment a la primera jornada contra el Barça (5-1) i van empatar en el debut al Feliu i Codina (1-1) davant el Vic. De la seva banda, el Badalona suma dos punts de sis possibles. Els jugadors de Luis Giráldez havien empatat en les dues primeres jornades: 2-2 davant el Segre i 1-1 contra el FC Barcelona.