Dos primers amistosos de l'Espanyol

L’Espanyol tornarà a la feina aquest dimecres, 3 de juliol, de fet, serà l’equip més matiner de la Lliga a acabar les vacances. I aquest dilluns s’han confirmat els primers amistosos de l’equip durant la pretemporada.

L’Espanyol debutarà contra el Peralada

L’equip de David Gallego afrontarà dos amistosos abans de jugar el primer partit oficial de la temporada, el 25 de juliol, que serà el matx de la fase prèvia de l’Europa League contra el Stjarman, d’Islàndia, o contra el Levadia Tallin, d’Estònia. Els blanc-i-blaus s’enfrontaran al Peralada el 16 de juliol al municipal de la localitat gironina a les 19.30 h. Quatre dies més tard, el dissabte 20 de juliol, l’Espanyol es desplaçarà fins a França per jugar davant el Lens a l’Stade Félix Bollaret. L’expedició després del partit tornarà cap a Barcelona.

Els blanc-i-blaus tornaran a la feina el dimecres 3 de juliol i, després d’un dies de proves físiques i mèdiques a Barcelona i d’entrenaments, marxaran d’estada de pretemporada cap a Navata el dilluns 8 de juliol, on s’estaran fins al dimecres, 17 de juliol.