Marc Roca, jugador de l’Espanyol, s’ha proclamat campió d’Europa amb la selecció espanyola sub-21. Espanya es va imposar a la final contra Alemanya per 2 a 1 i Roca en va ser titular.

Tres titularitats i un gol

Dels cinc partits que la selecció espanyola ha disputat en aquest campionat, Marc Roca n’ha estat titular en tres, els més decisius. El migcampista de l’Espanyol no va disputar els dos primers partits de la fase de grups contra Itàlia i Bèlgica, però es va fer amb la titularitat en el darrer partit de la lligueta contra Polònia que era un cara o creu per a Espanya. Roca també va disputar les semifinals contra França i la final contra Alemanya.

Marc Roca va ser decisiu a les semis contra França perquè un gol del de Vilafranca va permetre a la selecció espanyola empatar de forma provisional el partit contra els francesos que posteriorment Espanya va acabar guanyant 4 a 1.

Un any especial per a Marc Roca

Ha estat una temporada de consagració per al futbolista de l’Espanyol que, aquest any, s’ha fet amb la titularitat a la primera plantilla blanc i blava. Després d’una gran temporada a la lliga en què l’Espanyol disputarà la Lliga Europa el curs vinent, Roca finalitza la temporada amb un títol de campió d’Europa.