Denis Suárez ja no és jugador del FC Barcelona. El club blaugrana ha traspassat el jugador gallec per 12,9  milions d’euros més 3,1 en variables al Celta de Vigo.

Paper discret al Barça

Suárez va fitxar pel Barça la temporada 2013/2014, però llavors només va arribar a jugar amb el filial. Quan havia de fer el salt al primer equip, va ser cedit i posteriorment traspassat al Sevilla. Després va jugar amb el Vila-real abans de tornar al Barça. A les ordres de Luis Enrique i Valverde, ha jugat un total de 71 partits, ha anotat vuit gols, i mai ha tingut un paper destacat en l’onze inicial. Als 25 anys torna al Celta, club que el va veure créixer, però on no va debutar mai amb el primer equip, ja que amb només 16 anys el va fitxar el Manchester City.

Quarta venda del Barça

Amb la sortida de Denis Suárez, ja són quatre jugadors que han marxat el club blaugrana. Marc Carmona, André Gomes i Jasper Cillessen s’uneixen al gallec i ajuden la directiva del Barça a complir el seu objectiu de quadrar resultats econòmics i arribar a la màxima quantitat d’ingressos abans de tancar el balanç de la temporada, que acaba el 30 de juny.