Festa grossa a la Bombonera de Nou Barris. El Muntanyesa és equip de Tercera RFEF i deixa la Primera Catalana després de només una temporada. Una feina espectacular de l’equip de Raúl Paje que no ha perdut cap matx sota la seva direcció. Avui necessitaven guanyar per pujar i ho han fet. S’han desfet del Llefià per 5 a 0 en mig d’un camp ple fins a la bandera que no s’ha volgut perdre la festa.

Feina feta a la primera part

Sandor Martín, campió internacional de la WBA, ha fet la sacada d’honor i ha ofert el seu cinturó de campió a l’afició. L’inici del partit, però, no ha estat pas una festa. Santos, capità de la Monta, s’ha lesionat a la primera jugada i no ha pogut continuar. Una lesió al turmell que, a manca de més proves, no feia bona pinta. L’equip s’ha refet bé i ha començat a dominar i generar. Aumatell, al minut 13, ha estat a punt de fer el primer, però la seva rematada de cap l’ha tret de manera inversemblant Tomas.

Ha estat el preludi del gol de Dimas un minut després. El migcampista, en un moment molt dolç, ha rematat mig de xilena i caient per una possible agafada de la samarreta, però ha acabat ficant la pilota a la xarxa. Sense notícies visitants en atac, Roland no ha sabut aprofitar un regal del defensa i el porter li ha guanyat la partida en el mà a mà. Per sort per la Monta, Eric Mourin, el seu porter, també ha reclamat protagonisme i ha evitat l’empat amb un vol al segon pal. L’ensurt no ha despistat els de Raúl Paje i Velillas, abans del descans, ha fet el 2 a 0 després d’una pentinada de Roland.

Més gols del Muntanyesa a la segona part

El CF Muntanyesa en volia més i Velillas, a l’inici de la segona part, ha estat a punt de fer el 3 a 0 amb una falta directa que ha llepat l’escaire. Com a la primera, Mourin ha tornat a volar per evitar que el Llefià retallés distàncies. Un inici fulgurant que ha tingut el seu zenit amb el gol de Moyano amb una gran rematada de cap. Minut 50 i l’ascens al sarró. El Llefià s’ha desinflat i la Monta ha volgut continuar la festa. Pedro Bilbao ha robat una pilota i la seva passada de la mort l’ha aprofitat Velillas per fer el 4 a 0 i desfermar, encara una mica, la bogeria a una graderia que ja ha fet bandera del títol amb el tradiconal “campions, campions”. Miki Poveda ha arrodonit el matí amb un golàs. L’extrem s’ha desempallegat de tothom i ha picat l’esfèrica per fer pujar la maneta al marcador. Ascens, golejada i festa. Dia rodó a Nou Barris.