L’Espanyol ha presentat el nou entrenador de l’equip femení, Jordi Ferrón, després d’anunciar la destitució de Salvador Jaspe pels mals resultats de l’equip blanc-i-blau. L’olotí no ha estat capaç de guanyar cap partit de Lliga en 12 jornades i l’equip ocupa l’última plaça de la Primera Divisió, una situació que Ferrón vol revertir. El tècnic, que després d’entrenar el Seagull havia deixat de dirigir per dedicar més temps a la seva família, hi torna amb “més il·lusió que mai” per salvar la categoria.

El responsable del futbol femení, Lauren Florido, ha explicat que treballen per salvar l’equip i que “ara dimitir seria fàcil, però em quedo per treballar i revertir la situació”.

El perfil de Ferrón

Té 41 anys, és nascut a Barcelona i té una llarga trajectòria  futbolística. Va iniciar la seva carrera esportiva al filial del Barça, va fitxar pel Rayo Vallecano, Saragossa i Albacete a la Primera Divisió i va guanyar dues Copes del Rei. També va obtenir la medalla de plata amb Espanya als Jocs Olímpics de Sydney l’any 2000. Com a tècnic ha entrenat el Seagull, de la Segona Divisió femenina.