L’Espanyol B continua la persecució del líder, el Terol, després d’imposar-se al Badalona Futur per 3 a 1. Els blanc-i-blaus encadenen tres victòries consecutives a la Segona RFEF.

El primer gol triga a arribar

El partit ha començat molt igualat, sense accions de perill en cap de les dues àrees. Només un xut llunyà d’Abde abans del minut deu ha inaugurat les ocasions. El lateral dret ha estat el més actiu i de les seves botes han sortit un parell més de xuts que Isaac Becerra ha aturat sense problemes.

Al minut trenta-quatre, Adri Garcia ha vist la segona groga per una dura entrada sobre Roger Martínez. Amb deu jugadors, el Badalona ha concedit més espai i fruit d’això han arribat les ocasions. En una falta lateral, Lancho ha engaltat una xilena per posar l’1-0 al marcador.

Intercanvi de cops per sumar els tres punts

Només començar la segona meitat, Juan Camilo Becerra ha robat la cartera a la defensa per donar el segon a Roger Martínez. El migcampista es troba en estat de gràcia després de marcar la jornada passada. Deu minuts més tard, Edgar ha fet un golàs de falta directa per retallar distància i posar el 2-1. Tot seguit, Nabil ha fet el 3-1 aprofitant un bon cop de cap de Becerra.

Amb el tercer, l’Espanyol ha tancat el partit i ha fet bona la superioritat numèrica. Els periquitos sumen la tercera victòria consecutiva i es mantenen a un punt del líder, el Terol, que també ha tornat a guanyar.