L’Espanyol B seguirà una temporada més a Segona RFEF. El filial periquito ha superat el Cerdanyola per 3 a 1 a la Dani Jarque i viurà una última jornada sense ensurts, ja amb la feina feta. Amb la victòria, de retruc, els de Javi Chica han enviat el Cerdanyola cap a la Tercera RFEF. Els vallesans ja no tenen opcions matemàtiques de salvar la categoria.

L’Espanyol B capgira el marcador

El Cerdanyola s’ha avançat al minut 8 mitjançat Niko Kata. Una sorpresa a la Dani Jarque que Javi Hernández, ràpidament, s’ha encarregar d’arreglar des del punt de penal. El pitxitxi blanc-i-blau ha fet l’1 a 1 només dos minuts després. Roger Martínez ha capgirat el marcador al minut 73 i el gol de la sentència ha arribat a l’afegit. Els vallesans s’han fet el gol en pròpia porta després d’una jugada de Nene. L’Espanyol B acabarà la temporada al Nou Sardenya en un duel vital per a l’Europa que esgota les opcions de ser campió de Lliga i pujar directament a Primera Federació.