@FCBarcelonaB

El Barça Atlètic ha guanyat per 1 a 3 contra el Ponferradina que els manté en la lluita pel lideratge. Amb només quatre jornades per acabar la fase regular, aquest ha estat un partit clau en què els blaugrana han plantat cara a un rival directe de la zona alta de la taula. Pau Víctor, Guiu i Moha han estat els golejadors de la tarda per als de Rafa Márquez.

Eufòria i gols a la primera part

El Toralín ha estat l’escenari en el qual s’han viscut uns primers 45 minuts d’eufòria i màxima igualtat. Exhibició del blaugrana Unai, amb una primera meitat plena d’ocasions que finalment ha completat Pau Víctor amb el gol que ha inaugurat el marcador al minut 11. Els de Ponferrada han reaccionat minuts després. Sibille ha fet l’empat al minut 17 amb una rematada de cap a la sortida d’un córner. Poc abans del descans, els dos equips han buscat el desempat, en especial Mika Faye, que ha intentat el gol amb una rematada que ha topat amb la defensa, ben atenta, dels locals.

Exhibició de Marc Guiu en 28 minuts i Moha sentencia, de penal

La segona part ha estat més relaxada. Rafa Márquez, amb l’objectiu d’activar l’atac, ha fet entrat Marc Guiu per Guillermo. I ha estat així. Amb només 7 minuts al camp, Guiu ha sortit motivat per encarrilar un triomf que pot ser decisiu per al “play-off”. I més decisiva ha estat l’acció del porter local sobre el 29 del Barça, que ha donat lloc a un penal que ha sentenciat el partit amb gol de Moha per posar el definitiu 1 a 3.