Partit de tornada de les semifinals de la Champions entre Chelsea i FC Barcelona
@FCBFemeni

El Barça de Jonatan Giráldez disputarà la cinquena final de la Champions de la seva història, la quarta consecutiva, després de guanyar a Stamford Bridge per 0 a 2 i capgirar l’eliminatòria contra les angleses. Aitana i Rolfö, de penal, han estat les golejadores blaugrana.

Gol d’Aitana per igualar l’eliminatòria

Els primers vint minuts de partit han estat de control màxim per part dels dos equips. Ni londinenques, ni blaugranes han aconseguit dominar el joc i no hi ha hagut cap ocasió de gol en aquest primer tram de l’enfrontament. Al minut 22, però, el Barça ha tingut la primera ocasió. Hansen ha rematat des de fora de l’àrea i ha creat problemes a la porteria del Chelsea.

Ha estat l’avís. Tres minuts més tard ha arribat el gol del Barça. Aitana ha xutat des de la frontal i la pilota, després de rebotar en una defensa local, ha acabat entrant a la porteria de Blue. El gol ha deixat estabornides les jugadores angleses, però el Barça no ho ha aprofitat. Salma ha estat a punt de fer el segon.

Però el Chelsea encara ha estat més a prop. Una bona jugada de James l’ha rematat, en possible fora de joc, Leupolz al travesser, al minut 30 de partit. El Chelsea ha buscat el gol de l’empat i que tornés a classificar-les per a la final. Al minut 35, Macario ha fet lluir Cata Coll per evitar l’1 a 1. El tram final de la primera part ha estat un patiment per a l’equip de Jonatan Giráldez.

La remuntada, a la segona part i de penal

L’inici de la segona part ha tingut un guió semblant al de la primera. Això sí, el Barça ha estat més insistent en atac i ha tingut alguna ocasió que no ha arribat a ser perillosa. Ha estat només l’inici perquè, al minut 57, Nusken ha rematat a la base de pal amb Cata Coll ja superada.

Però tot ha canviat dos minuts més tard. Una doble entrada de Buchanan a Patri Guijarro li ha suposat la segona targeta groga per a la canadenca que ha estat expulsada i ha deixat l’equip amb 10 jugadores.

Amb una jugadora més, l’equip de Giráldez ha anat a buscar el gol que capgirés l’eliminatòria. I l’ha trobat, al minut 73, amb un penal després d’una caiguda d’Aitana dins l’àrea. Rolfo, des dels 11 metres, no ha perdonat i ha posat el 0 a 2 al marcador.